Home » Camper trips Belgie/N-Frankrijk » Frankrijk, EuroDisney

Euro Disney (3 nachten, 2 dagen op het park)

We hebben weliswaar geen kinderen,maar zijn blijkbaar zelf toch een beetje kinds gebleven,want we wilden beiden wel eens kijken in Euro Disney.

Van te voren de gekste verhalen over gehoord....als..... alles is er vreselijk duur, je moet uren wachten, gewoon een kop koffie kun je er niet kopen..... dus..je begrijpt ,een tikkeltje sceptisch waren we wel.

Maar toch vol goede moed erheen gereden. Toen we de boulevard opreden ,die ons naar Disney zou leiden, hadden we al het gevoel van wow!!! Alleen al die entree!!! Helemaal geweldig! Dus...wij zeggen dat we op de camperparking wilden staan, 3 nachten. Dat was dus 60 euro. Nou,wij vonden alles goed! Het leek wel of wij op schoolreisje gingen..Beetje lacherig enzo..

Nou, de CP was lang niet vol,dus we zochten een plekje dat ons geschikt leek. Het zijn wel hele kleine plekken,maar omdat het lang niet vol was, hadden we zowel voor, als achter en naast ons nog 3 of 4 plekken vrij,we stonden dus allemaal riant! Weet niet eens hoeveel campers er kunnen staan,maar ik denk wel 250. Er was een apart douche/wc gebouw,dus dat was ook wel prettig. Wel druk natuurlijk,maar goed te doen, en niet smerig of zo. (juli)

's Avonds richting de kassas gelopen. Nou ja, het eerste stuk vanaf de CP via een lopende band..ha....lekker luxe! We kwamen oa. via een honden oppasservice....Heel goed geregeld hier allemaal. Bovendien,was het allemaal keurig netjes,ik bedoel langs de looppaden, in de borders,op het gras....alles perfekt! Netjes en schoon! Hier wordt echt veel aandacht aan besteed!

We kwamen bij het station....Ook ideaal natuurlijk, als je zou willen kun je zo vanaf de camper op de trein naar centrum Parijs!  Stationsgebouw ook met winkeltjes en koffietentje. Aan de andere kant zagen we een Diner, en Planet Hollywood. Dat was dus echt een ronde bol,waar je via een trap kon komen, je kwam dan pas in de bol, het restaurant. Leuk!! Daar gaan we een keer eten! Wij hadden er al helemaal zin in!


Lekker geslapen ,de volgende dag rustig aan gedaan, en na een kop koffie de kant van het park opgelopen. We zouden de eerste dag naar het filmpark. Nou,weer keken we onze ogen uit! Wat fantastisch gedaan allemaal!! We zagen natuurlijk filmfiguren rondlopen,ik kan ze niet eens noemen. Die vrouw uit 101 Dalmatiers, en figuren van Narnia kwamen we tegen. Ook stond er de stoel van de ijskoningin uit Narnia. Super!! Ik geloof dat ik er echt om moest denken om mijn mond weer dicht te doen,anders zou ik de hele dag rondlopen met openmond!

Ik had zelf verwacht dat het mooi zou zijn,maar zo ..... en dan helemaal perfekt,nee dat had ik niet verwacht! We hebben nog een voorstelling meegemaakt uit Armageddon....waarbij je soort van life meespeelt als figurant.....tssss....we voelden vuur en toen het gespetter van water.....echt ...kippevel!!! Helemaal geweldig..... Ook stond buiten het gebouw dat Armageddon-voertuig. Mooi!!! We hebben ons weer eens prima vermaakt die dag,die om is gevlogen!!

                                

's Avonds hebben we lekker in het Planet Hollywood restaurant gegeten. Ook leuk. Vooral om de atributen en zo te zien van de eigenaren, bijv. een groot beeld van Rocky (Sylvester Stallone) Veel foto's ook aan de wanden. Ja, leuk! Maar gewoon ook lekker eten. Wij hadden beiden iets met zalm. Was erg lekker.

De volgende dag zijn we het "echte"park opgeweest.Helemaal geweldig! Wat we niet hebben gezien....het Doornroosje kasteel, Winny de Pooh, natuurlijk Thunder Mountain, het schip van Pirates of the Carribean, het eiland waarover je kon struinen...echt,hoor,je voelde je gewoon weer even 10 jaar oud! Er waren overal restaurantjes,het ene was een pizza restaurant,het andere een Macdonalds achtig ding.....maar ook gewoon terrasjes waar je koffie kon kopen. En een snoepwinkel...oh...wat mooi! Of de ouderwetse barbier,ook geweldig mooi! Toen natuurlijk ook nog even een souvenirswinkel in. Ik hield mijn hart al vast,voor de prijzen,maar dat viel me echt reuze mee! Nee,het was echt 200% genieten hier!!

En nog wat ,om het vooral niet af te leren:

We hebben het hier geweldig gehad!! 't Is inmiddels een paar jaar geleden.....dus...wat mij betreft.....

gaan we weer!!!!

Wil je een reaktie achterlaten? Dat kan hier:

Maak een Gratis Website met JouwWeb