Over onszelf

Wij zijn Peter en Ina ,wonen in het noorden van het land en zijn al sinds 1984 samen.

Peter heeft altijd "In de Bagger" gewerkt zeg maar. Ina heeft 17 jaar lang op een makelaarskantoor gewerkt,waar ze helemaal  op haar plaats was.

Doordat Peter in 1992 een bedrijfsongeval kreeg,op het  baggerschip waarop hij werkzaam was,is ons hele leven overhoop gegooid.Met als resultaat hersenletsel,afasie,epilepsie en nog wat aandoeningen,zijn we een aantal zware jaren tegemoetgegaan. 

Geen geklaag,hoor,want ondertussen zijn we wel overal van blijven genieten! Van wandelingen met de hond, tot het drinken van een kop koffie op een terrasje na die tijd. Je moet het ook wel een beetje leuk maken voor jezelf, en dat lukt aardig, vinden we zelf.

We hebben een paar fantastische reizen gemaakt naar en door Zuid-Afrika. Daar was ook onze eerste ervaring met het reizen met een camper.(een afzet-unit) Goh,wat een geweldige manier van reizen!! Ideaal....vanwege Peter zijn gezondheid....hij kon immers zo op bed,als het nodig was. En ik kon een kop koffie maken intussen tijd....We hadden de smaak helemaal te pakken!

Bij thuiskomst de mogelijkheden eens op een rijtje gezet...kijken of een camper voor ons weggelegd zou zijn.

 

                      

We liepen vrij snel tegen een 4x4 pickup aan  waarop we een dikke maand later een afzet-unit kochten. Wat hebben we daar heerlijke vakanties mee beleefd!! Voornamelijk naar  Frankrijk en Portugal. Er zat echter geen toilet in, of wasruimte,omdat het natuurlijk maar klein was,waardoor we op campings waren aangewezen. Hmmm... We zijn altijd heel snel tevreden,maar dit smaakte echt naar meer!! Een stapje verder eigenlijk..

Dus...Gingen we kijken naar iets anders....dat werd na enige tijd zoeken  een buscamper.Een Citroen Jumper die een gloednieuwe camperinterieur had.We voelden ons de koning te rijk...we konden hiermee dus lekker wild-kamperen,wat we ook regelmatig deden. Weer hoofdzakelijk in Frankrijk,Portugal. Een paar jaar later,deze camper verkocht en een andere buscamper gekocht.Een Possl 2Win op een Fiat Ducato . Inmiddels hebben we onze 3e buscamper gekocht. Na een aantal jaren niet of heel weinig te hebben gecamperd zijn we erg blij met deze laatste buscamper!

 

                             

                                        In de bossen van Norg, familiedag, geocachen.